Om GO! Study Abroad
OM GO! STUDY ABROAD
OM GO! STUDY ABROAD

GO! Study Abroad – EN DANSKEJET ORGANISATION MED STÆRKE VÆRDIER

GO! Study Abroad er linket mellem dig og dit amerikanske college. Vi er til for at hjælpe dig afsted på dit livs oplevelse i skønne USA.

Vi bestræber os på at gøre din sabbatårsoplevelse så ukompliceret som muligt. Vi giver dig den information og vejledning, du skal bruge for at træffe de valg, der er rigtige for dig, og vi sikrer, at du hele tiden har den nyeste information om dit ophold.

Hele organisationen er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejdspartnere og colleges i USA, da de jo i sidste ende tager imod de elever, som vi sender af sted.

GO! Study Abroad er åben, ærlig og transparent organisation. Vi er ikke den største organisation på markedet, men til gengæld en af de mest erfarne.

Mange af vores medarbejdere og vejledere har enten selv læst i udlandet eller har mange års erfaring i arbejdet med udveksling – du er derfor i trygge hænder.

Vi glæder os til at møde dig!

mød vores team

Jacob Hansen

Founder/Manager

Mobile

Jacob Hansen

Founder/Manager

Jeg har arbejdet med med international uddannelse og udveksling siden 2004, som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig at arbejde med noget, som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Nicole J.OV.E. Frederiksen

Marketing Manager

Mobile

Nicole J.O.V.E. Frederiksen

Marketing Manager

Som Marketing Manager hos Momento Education på outbound-teamet, har jeg til opgave at fremme vores High School Premium-programmer.

Vi lever ikke i en farveblind verden – tværtimod. Derfor værdsætter jeg, at Momento anerkender og omfavner mangfoldighed og inklusion som grundlæggende værdier.

Min rolle som Marketing Manager hos Momento er at skabe en stemme og platform, der fremmer kulturel udveksling og et globalt verdenssyn. Derfor brænder jeg for at sikre, at vores kommunikation og marketingaktiviteter afspejler denne vision.

Frida Romlund Andersen

Student Coordinator

Mobile

Frida Romlund Andersen

Student Coordinator

Jeg er relativt ny i udvekslingsbranchen, men har altid fundet andre kulturer og sprog interessante. Dette har ledt til en del længere rejser i både Sydamerika og Østafrika. Derudover har jeg har selv studeret i både Argentina og Mexico, hvilket er nogle af de perioder i mit liv, jeg ser tilbage på som de allermest oplevelsesrige, sjove og lærerige. Derfor er det meget motiverende, at jeg i det daglige medvirker til, at andre unge kan komme ud i verden og få en lignende oplevelse. 

Som Marketing & Student Coordinator, Inbound arbejder jeg med udenlandske elever, der kommer på udveksling i Danmark og rekruttering af deres værtsfamilier. 

KONTAKT GO! STUDY ABROAD:

Vores telefon er åben alle hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00, og du er mere end velkommen til at ringe ind eller sende en mail.

Du kan naturligvis også lægge en besked til os, hvis du ringer udenfor åbningstid – så ringer vi dig op hurtigst muligt efter.

Adresse:

GO! Study Abroad
Enghavevej 70
1674 København V

Du er altid meget velkommen til at sende os en e-mail på: info@gostudyabroad.dk

Kontakt os