Om GO! Study Abroad
OM GO! STUDY ABROAD
OM GO! STUDY ABROAD

GO! Study Abroad ER EN DANSK-EJET ORGANISATION MED STÆRKE VÆRDIER

GO! Study Abroad er linket mellem dig og dit sabbatår i USA. Vi er til for at hjælpe dig afsted på dit livs oplevelse i skønne Californien!

Vi bestræber os på at gøre din sabbatårsoplevelse så ukompliceret som muligt. Vi giver dig den information og vejledning, du skal bruge for at træffe de valg, der er rigtige for dig, og vi sikrer, at du hele tiden har den nyeste information om dit ophold.

Hele organisationen er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejdspartnere og colleges i USA, da de jo i sidste ende tager imod de elever, som vi sender af sted.

Hos GO! Study Abroad ved vi, at size doesn’t matter, men det gør erfaring til gengæld! Mange af vores medarbejdere og vejledere har enten selv læst i udlandet, nogle endda op til flere gange, eller har mange års erfaring med udveksling – du er i trygge hænder!

GO! Study Abroad er i det hele taget en meget åben, ærlig og transparent organisation, og du vil kunne få svar på stort set alt.

Vi glæder os til at møde dig!

mød vores team

Jacob Hansen

Founder/manager

College Californien sabbatår

Jacob Hansen

Founder/manager

Jeg har arbejdet med med international uddannelse og udveksling siden 2004, som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse til unge, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig, at arbejde med noget som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Det betyder også meget for mig, at vi sideløbende med arbejdet med at hjælpe priviligerede nordiske elever med at uddanne sig ude omkring i verden, så kan vi bruge nogle af vores ressourcer på at hjælpe dem, som ingenting har. Særligt projektet DinNødhjælp ligger mit hjerte nært. Jeg har selv boet i Afrika som barn og rejst der flere gange siden.

Line Ryge

Student Coordinator & Webredaktør

College Californien sabbatår

Line Ryge

Student Coordinator & Webredaktør

Jeg har en cand.mag. i engelsk med fokus på amerikanske studier og sidefag inden for digital design og procesledelse. Jeg har tidligere arbejdet i Styrelsen for Uddannelse & Forskning på Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer, og det gav kun blod på tanden for det internationale område!

Hvad end det er kultur, historie eller politik, har USA enormt meget at byde på, og det har været vigtigt for mig at prøve at forstå et så mangfoldigt land, som Danmark faktisk deler et tæt og spændende bånd med. Generelt synes jeg, at international udveksling er enormt vigtigt – det giver utrolig meget på både det faglige og personlige plan! Det ved jeg med sikkerhed, for jeg var selv på High School i Missouri, USA. 

Et ophold i USA under dit sabbatår er en gave til dig selv. På et Community College kommer man helt ind på livet af alt det, USA er, og det er virkelig bare en oplevelse, der bliver ved med at give!

Vilma Lewis-Clemmensen

Interviews og administration

College Californien sabbatår

Vilma Lewis-Clemmensen

Interviews og administration

Første gang jeg var på udveksling var mit high school-ophold i Idaho, hvor jeg boede hos den sødeste familie som jeg stadig har kontakt med i dag. Den oplevelse er noget af det vigtigste jeg har gjort for mig selv, da jeg efterfølgende kun blev endnu mere interesseret i at udforske verden. Siden da har jeg rejst meget, været frivillig i Panama og været på universitets-udveksling i Berlin og Sydney.

Grunden til at jeg elsker udveksling så meget er, at man får et andet syn på et lands kultur, end man gør som turist. Ud over at lære om landets kultur og historie, møder man alle de mennesker som er med til at forme ens ophold, udfordre ens verdenssyn og bryde med alle de fordomme, man ikke vidste, at man havde. Og jeg tror, at det er gennem de oplevelser, at man lærer mest om sig selv og vokser som person.

Jeg har stort set arbejdet med udveksling, siden jeg kom hjem fra Idaho i 2012 og elsker at kunne fortælle om mit ophold og alt, hvad man får ud af at være på udveksling.

KONTAKT GO! STUDY ABROAD:

Vi har åben alle hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00. Kig gerne ind på kontoret, men lav hellere en aftale først, så du ikke går forgæves, hvis vi skulle være ude af huset. 

Du kan naturligvis også lægge en besked til os, hvis du ringer udenfor åbningstid, så ringer vi dig op snarest efter.

Kontor adresse:

GO! Study Abroad
Enghavevej 70
1674 København V

Du er altid meget velkommen til at sende os en e-mail på: info@gostudyabroad.dk

Kontakt os