Om GO! Study Abroad
OM GO! STUDY ABROAD
OM GO! STUDY ABROAD

GO! Study Abroad ER EN DANSK-EJET ORGANISATION MED STÆRKE VÆRDIER

GO! Study Abroad er linket mellem dig og dit sabbatår i USA. Vi er til for at hjælpe dig afsted på dit livs oplevelse i skønne Californien!

Vi bestræber os på at gøre din sabbatårsoplevelse så ukompliceret som muligt. Vi giver dig den information og vejledning, du skal bruge for at træffe de valg, der er rigtige for dig, og vi sikrer, at du hele tiden har den nyeste information om dit ophold.

Hele organisationen er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejdspartnere og colleges i USA, da de jo i sidste ende tager imod de elever, som vi sender af sted.

Hos GO! Study Abroad ved vi, at size doesn’t matter, men det gør erfaring til gengæld! Mange af vores medarbejdere og vejledere har enten selv læst i udlandet, nogle endda op til flere gange, eller har mange års erfaring med udveksling – du er i trygge hænder!

GO! Study Abroad er i det hele taget en meget åben, ærlig og transparent organisation, og du vil kunne få svar på stort set alt.

Vi glæder os til at møde dig!

mød vores team

Jacob Hansen

Founder/manager

College Californien sabbatår

Jacob Hansen

Founder/manager

Jeg har arbejdet med med international uddannelse og udveksling siden 2004, som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse til unge, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig, at arbejde med noget som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Det betyder også meget for mig, at vi sideløbende med arbejdet med at hjælpe priviligerede nordiske elever med at uddanne sig ude omkring i verden, så kan vi bruge nogle af vores ressourcer på at hjælpe dem, som ingenting har. Særligt projektet DinNødhjælp ligger mit hjerte nært. Jeg har selv boet i Afrika som barn og rejst der flere gange siden.

Nicole J.OV.E. Frederiksen

Marketing Manager

Mobile

Nicole J.O.V.E. Frederiksen

Marketing Manager

Frida Romlund Andersen

Marketing and Student Coordinator

Mobile

Frida Romlund Andersen

Marketing and Student Coordinator

KONTAKT GO! STUDY ABROAD:

Vi har åben alle hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00. Kig gerne ind på kontoret, men lav hellere en aftale først, så du ikke går forgæves, hvis vi skulle være ude af huset. 

Du kan naturligvis også lægge en besked til os, hvis du ringer udenfor åbningstid, så ringer vi dig op snarest efter.

Kontor adresse:

GO! Study Abroad
Enghavevej 70
1674 København V

Du er altid meget velkommen til at sende os en e-mail på: info@gostudyabroad.dk

Kontakt os